Net Kazanç Dahisi


NET KAZANÇ DAHİSİ, piyasaya çıktığı ilk günden itibaren internet kullanıcılarının ilgi odağı olmakta ve sunduğu ürünlerle bireylerin günlük yaşamlarında ek gelir yaratmalarına katkı sağlamaktadır. Sizde NET KAZANÇ DAHİSİ ile otomatik gelir sağlayın.


NET KAZANÇ DAHİSİ ürünleri, internet üzerinden nakit gelir sağlamanıza katkı sağlar. Bireylerin günlük yaşamlarında aylık net gelirlerini artırmak ve pasif modda gelir yaratmaları için alternatif çözümler üretir.

Ürün portföyümüzde 3 adet indirimli ve 3 adet ücretsiz ürün yer almaktadır. İndirimli ürünlerimizden CB-Ad Dahisi, günümüzdeki en büyük arama motoru olan Google ile yine en büyük ve bilinen satış ortaklığı sitesi olan Clickbankı birleştirerek nasıl ek gelir sağlayabileceğinizi ayrıntılarıyla anlatan bir online eğitimdir. Bu eğitimin içerisinde bütçenize uygun kampanya hazırlamaktan anahtar kelime tercihlerine, Clickbankta doğru ürün seçim kriterlerinden işinizi büyütmeye kadar pek çok farklı konuda size rehberlik etmektedir.

Bir diğer indirimli ürünümüz olan Net Kazanç Dahisi, kendisiyle aynı ismi taşıyan serinin dijital kitap şeklinde hazırlanmış bir ürünüdür ve aynı zamanda serinin ilk piyasaya çıkan kitabıdır. Temelde Clickbank sistematiği üzerine kurulmuş olmasına rağmen, içerdiği bilgilerin kullanımı ve uygulaması diğer affiliate (satış ortaklığı) portallarında da geçerli olmaktadır. Clickbank ve Adwords reklamcığılığın biraraya gelmesiyle internetten para kazanma konusunda ne kadar çarpıcı sonuçlar elde edilebileceğinin kanıtlarını sunmaktadır.

Net Kazanç Dahisinde bulabileceğiniz diğer bazı konu başlıkları şunlardır: anahtar kelime seçim prosedürü, adwords kurulumu yaparken dikkat edilmesi gereken ince ayrıntlar, birim maliyetleri hesaplama, toplam kazançları ve karı hesaplama, müşteri ve ürün sayısının hesaplanması, eBay aracılığıyla para kazanma, Google Adsens ile para kazanma, Forex piyasası ile para kazanma, makale yazarak, reklam izleyerek, mail okuyarak, tıklayarak para kazanma yöntemleri, drop shipping ile para kazanma...

Üçüncü indirimli ürünümüz olan Anket Dahisi ise, internetten para kazanmada en sık başvurulan yöntemlerden biri olan Anket Doldurma işlemini sistematik bir yaklaşımla ele alan ve bu işi profesyonel bir kazanç sağlayıcısına dönüştüren bir online eğitimdir. Anket Dahisinin içerisinde 100ün üzerinde anket sitesi ülkelere spesifik olarak sıralanmıştır. Anket sitelerine nasıl başvurulacağından planlı biçimde anketör olmaya kadar pek çok farklı konuyu Anket Dahisinde bulabilirsiniz.

Ayrıca portföyümüzde bulunan tamamen ücretsiz olan promosyon materyaller şunlardır: Kazanç Kelimeleri: İnternetten para kazanma üzerine hazırlanmış 270+ hazır anahtar kelime,  Viral Pazarlama Dahisi: Viral pazarlama ile website hitini artırma yöntemleri, Kampanya Dahisi: Profesyonel Kampanya Hazırlama Kılavuzu.

NET KAZANÇ DAHİSİ serisi ürünlerini inceleyerek yaşamınızda ek gelir sağlamak adına hemen şimdi harekete geçebilirsiniz.
AYRINTILI BİLGİ VE ÜRÜNÜ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN
Saygılarımızla..